Vrh

Anđela Vasković

Master logoped

Zaposlena u logopedskom centru ,,Lingua Logos“ u Beogradu, na poziciji master logoped, gde sprovodi tretmane u okviru oblasti prevencije, dijagnostike i tretmana govorno-jezičkih poremećaja i pervazivnih razvojnih poremećaja.

Stručnu praksu završila u Domu zdravlja u Nišu, gde je radila u oblasti dijagnostike i prevencije govorno-jezičkih poremećaja. Volontirala je u specijalnoj školi “Bubanj,, sprovodeći logopedsko-defektološke tretmane sa učenicima koji pohađaju pomenutu školu.

Volontirala u Humanitarnoj organizaciji “Dečje srce”, gde je sticala iskustvo u radu sa decom sa autizmom u oblasti socijalizacije i edukacije.

Radno iskustvo sticala u privatnim logopedskim centrima i predškolskim ustanovama radeći sa decom sa razvojnim pervazivnim poremećajima.

Izvodila je logopedske radionice i tretmane u velikom broju privatnih predškolskih ustanova, trudeći se da poštuje individualnost svakog deteta.

Na Institutu za mentalno zdravlje završila edukaciju pod nazivom – Opšta i specifična reedukacija psihomotorike sa opštom defektološkom dijagnostikom i relaksacijom.

Završila osnovni bazični kurs Montessori programa prvi i drugi deo.

Pohadja brojne seminare, webinare i kongrese. Konstantno prateći inovacije u defektologiji trudi se da njeni tretmani budu što kvalitetniji i sveobuhvatniji.

U radu ističe važnost rane intervencije i stimulacije kao i doslednost u radu. Posebno pridaje značaj saradnji roditelja i terapeuta, verujući da se samo zajedničkim radom može doći do što većih ciljeva.

Kontaktirajte nas na email lingualogos@gmail.com ili putem broja telefona: 011/630-3319 065/55-222-44 062/206-216